sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Satakunnan ajot 24.4.2011

Satakunnan ajojen etappikilpailun ensimmäinen päivä on takana. Teamista kilpailuun starttasivat Leppänen, Halme, Leppämäki ja Hiltunen.
Homma alkoi 1,7 km prologilla. Radalle puhalsi jonkinmoinen sivutuuli, joten tiedettiin aikojen jäävän esim. viimevuotisista. Lähdössä Leppämäellä oli pientä ongelmaa pyörän kanssa, mutta pikaisesti löytyneellä lainapyörällä päästiin matkaan. Pohjat teki Rissanen, mutta seuraavat kaksi sijaa menivät teamille. Hiltunen oli toinen ja Halme kolmas vain kahden sadasosasekunnin jääneenä.

Seuraavaksi ajettuun 90km maantiekilpailuun lähdettiin siis hyvissä asemissa. Kilpailun alku mentiin suhteellisen rauhallisissa merkeissä, mutta puolivälin jälkeen alkoi tapahtua. Pariin otteeseen ajettiin vähän ripeämmin syntyneitä välejä kiinni, kunnes radan pisimmässä mäessä Velocitorin Kananen teki rajun iskun. Mukaan lähti CCH:n Vilen. Eroa tuli nopeasti liian paljon. Väliä yritettiin ajaa vimmatusti kiinni, mutta se vaan pysyi. Ei aikaakaan, kun vahvassa kunnossa oleva Picaron Rissanen iski pääjoukosta irti mukanaan TWD:n Heinikainen. Ja taas tuli eroa pääjoukkoon. Vähän aikaa ihmeteltiin, mutta sitten Chebici ja V8 ottivat yhteistyöllä vetovastuun ja edellämenijöiden etumatka alkoi vähentyä. Noin 5 km ennen maalia Rissanen ja Heinikainen saatiin kiinni. Sitten alkoi tulokseton tykittely, jota jatkui noin 1 km kyltille. Maalimäkeen käännyttäessä pääjoukon keulasta ampaisivat VCR:n Salermo ja Akilleksen Nurmi, jotka ehtivät lähes saada kärkikaksikon kiinni. Pääjoukko tuli melko yhtenäisenä joukkona maaliviivan yli. Etapin vei Kananen.

Yhteiskilpailussa järjestys on siten ensimmäisen päivän jälkeen Kananen, Hiltunen, Halme, Rissanen.
Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti